ГАЛЕРИЈА

Фотографии од некои наши искачувања. Се додаваат нови скоро секојдневно, па затоа посетувајте го овој дел почесто...
(Кликнете на фотографиите за да го видите соодветниот албум...)

Доломити - Тофана, Фиренце, Басо...

„Касин“ на Бадиле


Доломити - Кулите на Лаваредо


Трекинг во Непал


Во чист стил околу Прилеп


Качување на мраз
Почитувани, наскоро ќе објавиме галерии и од други наши искачувања.
Во меѓувреме посетете го делот „Наши искачувања“!

Copyright © Alpinizam.org