Текст за овие искачувања:

- Доломити - Август/2013г. (искачувања на Тофана, Фиренце и Кампаниле Басо)

 

Share

Доломити 2013г.

- 18.08.2013г, Игор и Весна Т.

- Фотографии од нашите искачувања на Тофана, Фиренце и Кампаниле Басо

Copyright © Alpinizam.org