Текст за овие искачувања:

- Доломити - Август/2010г. (искачувања на Кулите на Лаваредо)

 

Партнери во овие искачувања:

Share

Доломити 2010г.

- 04.12.2010г, Игор и Весна Т.

- Фотографии од нашите искачувања на Кулите на Лаваредо

Copyright © Alpinizam.org