Текст за овие искачувања:

- Трекинг во Непал - Мај/2010г

 

Партнери:

Share

Трекинг во Непал 2010г.

- Игор Т.

- Посета на споменикот на Димитар Илиевски - Мурато, посета на базниот камп на Еверест
и лесни искачувања на Кала Патар(5600м) и Ајланд Пик (6200м)

ВО КАТМАНДУ:

Copyright © Alpinizam.org