Додека го чекаме мразот оваа година - веројатно најрано од било кога до сега - да се потсетиме на тоа што се случуваше пред година/две низ фотки...

 

Текстови за овие искачувања:

- Столбот на Патишка;

- Битола има мраз, Скопје - нема;

- Десантот на Палиснопје;

- Палавковците во „Скакавица“

Share

Качување на мраз

- 16.12.2010г, Игор и Весна Т.

- Фотографии од нашите искачувања на мраз на Патишка Река, Палиснопје, Скакавица 2009/2010г...

Copyright © Alpinizam.org