Текст за ова искачување:

- „Касин“ на Бадиле - Август/2011г. (уште една голема класика!)

 

Партнери во ова искачување:

Share

„Касин“ на Пиц Бадиле (3308м) - уште една класика!

- 20.08.2011г, Игор и Весна Т.

- Фотографии од нашето искачување на класиката „Касин“ (VI+, 800м) на Бадиле

Copyright © Alpinizam.org