Share

Видео

МК видео: Гранитните карпи околу Прилеп се наша омилена дестинација. Причина за тоа е можноста да
се качува во чист стил т.е. со поставување на сопствено обезбедување при тоа користејќи само френдови,
чокови и гуртни. Имаме качувано на неколку локалитети: Камена баба, Плетвар, карпите околу манастирот
Трескавец, Остра карпа... Ова видео е од нашата последна посета на „Камена баба" каде качувавме на
насоките на западната страна на оваа карпа, а и направивме посета на Златоврв, каде што има многу
можности за нови линии и се надеваме во некое скоро време повторно да го посетиме конкретно тој локалитет.

 

Други МК видеа:

- -

Назад кон сите видеа>>>>

Copyright © Alpinizam.org