(Нешто како) њуслетер...

Почитувани посетители,

Нашиот ентузијазам за претставување на нови и нови содржини е сé поголем и поголем! Јупи!

Истовремено сакаме да ви овозможиме и што полесен пристап до најновите содржини на сајтот. На одреден период преку е-маил испраќаме (нешто како) њуслетер со сите најнови измени и додадени содржини на нашиот и ваш Алпинизам.орг! Среќни сме што нашата мејлинг листа од ден на ден станува сé поголема и ви благодариме на подршката!!!

Пријавете се и добијте го и вие најновиот број на (нешто како) њуслетерот на Алпинизам.орг - лично на вашата e-mail адреса. Пополнете ја формата долу и кликнете „Испрати“.


Име и презиме:
Вашата e-mail адреса:

Забелешка: Во секој момент ќе можете да се откажете од (нешто како) њуслетерот со едноставно одговарање на e-mail-от.

Copyright © Alpinizam.org